DUDI.pl

Liczba postów: 677 Data wstąpienia: 19/05/2010 Wiek: 30 Skąd: Piła
 | Temat: KOLOR MAGII Terry Pratchett czyli przygody dziwacznego turysty i niewydarzonego maga Pią Kwi 29, 2011 9:47 am | |
| świetna książka i wogóle ale mam wydanie audioksiążki i kończy się na tym jak mag spada z krańca świata . Teraz moje pytanie czy tak właśnie kończy się wydanie książkowe? czy nie? jak nie to proszę mi nie mówić jak się kończy, tylko oznajmić że to nie koniec , po prostu mam przypuszczenie iż moja audioksiążka kończy się za wcześnie . I film zakończył się także inaczej . |
|
Lechu Admin

Liczba postów: 617 Data wstąpienia: 17/05/2010 Wiek: 21 Skąd: Piła
 | Temat: Re: KOLOR MAGII Terry Pratchett czyli przygody dziwacznego turysty i niewydarzonego maga Pią Kwi 29, 2011 10:53 am | |
| Nie czytałem tej książki, ale z własnego poświadczenia z filmami na podstawie książek wiem, że filmy mogą się kończyć inaczej niż książki - wiesz reżyserzy i ich wielkie i wspaniałe zakończenia. Władca pierścieni też kończy się inaczej, Wiedźmin był całkowitym niewypałem i tak wymieniać mógłbyś w nieskończoność...  Ogólnie dorwij tę książkę w wersji PDF (całej) bądź idź do Empiku, znajdź ją na półce i zobacz "jak wygląda" ostatnia strona owego utworu  |
|
DUDI.pl

| Temat: Re: KOLOR MAGII Terry Pratchett czyli przygody dziwacznego turysty i niewydarzonego maga Sob Gru 31, 2011 1:52 am | |
| Kupiłem drugą część i tak jest dalszy cią po prostu książka kończy się w takim momencie jak by brakowało kilku kartek. Ale i tak polecam... |
|
DUDI.pl

| Temat: Re: KOLOR MAGII Terry Pratchett czyli przygody dziwacznego turysty i niewydarzonego maga Sro Lut 08, 2012 8:49 am | |
| Kupiłem drugą część i nie nie brakuje kilku kartek ... Książka po prostu tak się kończy że musiałem kupić drugą część serii aby się dowiedzieć co dalej lol... |
|