Witamy na pilskim forum fantastyki Fenix

IndeksCalendarFAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

KOLOR MAGII Terry Pratchett czyli przygody dziwacznego turysty i niewydarzonego maga

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
DUDI.pl

Liczba postów: 677
Data wstąpienia: 19/05/2010

PisanieTemat: KOLOR MAGII Terry Pratchett czyli przygody dziwacznego turysty i niewydarzonego maga   Pią Kwi 29, 2011 9:47 am

świetna książka i wogóle ale mam wydanie audioksiążki i kończy się na tym jak mag spada z krańca świata . Teraz moje pytanie czy tak właśnie kończy się wydanie książkowe? czy nie? jak nie to proszę mi nie mówić jak się kończy, tylko oznajmić że to nie koniec , po prostu mam przypuszczenie iż moja audioksiążka kończy się za wcześnie . I film zakończył się także inaczej .
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Lechu
Admin

Liczba postów: 617
Data wstąpienia: 17/05/2010

PisanieTemat: Re: KOLOR MAGII Terry Pratchett czyli przygody dziwacznego turysty i niewydarzonego maga   Pią Kwi 29, 2011 10:53 am

Nie czytałem tej książki, ale z własnego poświadczenia z filmami na podstawie książek wiem, że filmy mogą się kończyć inaczej niż książki - wiesz reżyserzy i ich wielkie i wspaniałe zakończenia. Władca pierścieni też kończy się inaczej, Wiedźmin był całkowitym niewypałem i tak wymieniać mógłbyś w nieskończoność... Wink Ogólnie dorwij tę książkę w wersji PDF (całej) bądź idź do Empiku, znajdź ją na półce i zobacz "jak wygląda" ostatnia strona owego utworu Very Happy
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
DUDI.pl

PisanieTemat: Re: KOLOR MAGII Terry Pratchett czyli przygody dziwacznego turysty i niewydarzonego maga   Sob Gru 31, 2011 1:52 am

Kupiłem drugą część i tak jest dalszy cią po prostu książka kończy się w takim momencie jak by brakowało kilku kartek. Ale i tak polecam...
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
DUDI.pl

PisanieTemat: Re: KOLOR MAGII Terry Pratchett czyli przygody dziwacznego turysty i niewydarzonego maga   Sro Lut 08, 2012 8:49 am

Kupiłem drugą część i nie nie brakuje kilku kartek ... Książka po prostu tak się kończy że musiałem kupić drugą część serii aby się dowiedzieć co dalej lol...
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

KOLOR MAGII Terry Pratchett czyli przygody dziwacznego turysty i niewydarzonego maga

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Similar topics

-
» Co Twój kolor oczu mówi o tobie?
» Nauka magii
» Zaklęcia Białej Magii
» Czyli coś o naszej Gildii i wymaganiach..
» Swatanie - czyli kto do kogo pasuje.