Witamy na pilskim forum fantastyki Fenix

IndeksCalendarFAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

PRZYGODY W DESCENCIE

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
DUDI.pl

Liczba postów: 677
Data wstąpienia: 19/05/2010

PisanieTemat: PRZYGODY W DESCENCIE   Nie Cze 12, 2011 4:35 pm

Dziś po spotkaniu umierającego podróżnika na trakcie i po wzięciu mapy od niego udaliśmy się do groty smoka dręczącego tutejszą wiochę ( Jancy jako smok ). Wojownik (ja), Mag (piter )i Ranger (szymon ) wyruszyli na tą groźną wyprawę . Początki były ciężkie lecz po znalezieniu kilku magicznych przedmiotów nasze losy odmieniły się diametralnie . Smok wraz ze swoją obleśną obstawą zostali pokonani dzięki magowi i celnemu strzałowi łucznika smok po otrzymaniu strzały prosto w serce zmarł ciężko dysząc , niestety wojownik (czyli ja Razz ) nie zdążył do niego dotrzeć. Zagarnęliśmy skarby chwałę i wdzięczność mieszkańców tutejszej wiochy . Za zarobione złoto jak obiecałem poszedłem do tutejszego burd*lu a mag i ranger uchlali się na maxa w karczmie Smile

Na dalsze losy naszych poszukiwaczy przygód będziemy czekać z niecierpliwością ... A jak na razie ide spać Razz

Sleep
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
DUDI.pl

Liczba postów: 677
Data wstąpienia: 19/05/2010

PisanieTemat: Re: PRZYGODY W DESCENCIE   Nie Cze 26, 2011 4:19 pm

Dzisiejsze wędrowanie po zamku Smoka który porwał księżniczkę nie skończyło się szczęśliwie dla naszych bohaterów . Starali się pokonać chordy beastmenów lecz ulegli przeważającej liczbie przeciwników . Ich ciała będą spoczywać w tych mrocznych pieczarach po wsze czasy . A księżniczka będzie gwałcona przez smoka i jego świtę aż do swej starości lub "zużycia" podzespołów księżniczki po czym zostanie posiłkiem lub przystawką naszego odwiecznego wroga SMOKA z zamku Razz
Buhahahahahahah.

zło zło zło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Piter

Liczba postów: 177
Data wstąpienia: 13/06/2010

PisanieTemat: Re: PRZYGODY W DESCENCIE   Nie Lip 10, 2011 5:26 pm

Dzisiaj pewnej drużynie: krowa, ork i jakiś wykręt udało się zniszczyć "Bezimiennego" Demona z podziemi i jego strażnika. Posiedli prastary artefakt - ostrze światłości któremu nie straszny żadnen panceż.
Gratulacje :]
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

PRZYGODY W DESCENCIE

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1